• Cloud & Data Platform
  • Arctic Wolf
  • Nyhed

Nogle gange sker det, at nye partnerskaber overgår selv de største forventninger, og der bliver skabt værdi fra start. Det må siges at være tilfældet med vores partnerskab med Arctic Wolf, som vi kunne præsentere for under et år siden. Efter en drømmestart er vi glade for at kunne kalde os både Arctic Wolf Partner of the Year EMEA Alpha og Nordics Partner of the Year. 

Bag disse titler ligger en intens indsats for at introducere Arctic Wolfs Security Solutions Center-løsninger (SOC) til vores kunder. En løsning, som gør vores kunder i stand til ikke kun at kunne reagere bedre på cyber-trusler, men også at kunne proaktivt eliminere angreb og nedbrud, før de finder sted. Vi tager dem dermed et skridt op i arbejdet med at have det bedste og mest fremtidssikrede sikkerhedsberedskab. 

 

partnerskabet med Arctic Wolf  

Holder det, de lover

Head of Sales, Corporate, Jesper Skov Johnsen, ser på samarbejdet med stor tilfredshed: ”Det er en fantastisk rejse, vi har været på allerede. Vi har ramt markedet langt over forventning. Vi valgte at gå med Arctic Wolf som vores foretrukne SOC-partner, for de passer perfekt ind i vores eksisterende services og vores konsulentforretning”, fortæller han.

 

Jesper fortsætter ”Det bedste ved vores fælles sager er, at der er en meget høj kundetilfredshed. De holder ganske enkelt det, de lover”. 

Proaktivt partnerskab

Kernen i Arctic Wolf’s løsninger er proaktivitet i arbejdet med sikkerhed. Men det er også en fællesnævner i vores partnerskab, hvor vi har dedikeret os til at udbrede deres Security Operations-løsninger. Noget, som Arctic Wolf nu anerkender ved at tildele os hele to partnerpriser:

”Vores EMEA Alpha og Nordics Partner of the Year for 2024 understreger Danoffice IT’s fremragende indsats, som bidrager til, at Arctic Wolf er globalt førende på Security Operations”, siger Will Briggs, Senior Vice President, Global Channels, Arctic Wolf. ”Deres urokkelige dedikation til vores samarbejde har sikret, at kunderne er i stand til at bekæmpe cyber-trusler af enhver slags, og vi lyønsker dem med denne flotte bedrift”.

Top Performance

Arctic Wolf skriver selv om udnævnelsen af årets partner:  "Arctic Wolf Partner of the Year-prisen anerkender top-performende partnere, som har excelleret i at hjælpe organisationer med at forbedre deres security operations gennem Arctic Wolf’s portefølje af løsninger. På syvende år fejrer vi med disse priser de partnere, som indgående arbejder efter Arctic Wolfs mission om at sætte en stopper for cyber-risikoen". 

Eliminér risikoen

Jesper understreger behovet fra Danoffice IT’s kunder. ”Arctic Wolf går ind og svarer på nogle behov, som andre ikke har kunnet”, siger han og uddyber: ”De finder årsagen, og så reparerer vi den som leverandør. Vi har ikke solgt én eneste sag, hvor deres proaktive Managed Risk, MR, ikke er med. Denne del er helt unik og skaber meget værdi for kunden. Vi supplerer hinanden, og sammen bidrager vi til at eliminere risikoen for vores kunder. Det er rigtig stærkt, og derfor sætter vi bestemt pris på de to awards, vi er blevet tildelt”, slutter Jesper Skov Johnsen, Head of Sales, Corporate i Danoffice IT. 

Flere Stories