• Danoffice IT
  • Presse

Vores egen Head of Sales, Public & Digital Health, Sarah Brix Steby, har i sin personlige karriere været på en særlig rejse. En rejse, som bragte hende ind i it-branchen og – heldigvis – ind i Danoffice IT. Hendes historie er ikke som de flestes, og dén ville ITWatch gerne dele med verden – til inspiration for alle, unge som gamle, som er nysgerrige på vores branche.

Sarah tog en snak med ITWatch om, hvordan vi sætter holdet og skaber vores teams. Hvordan vi arbejder med diversitet og åbenhed både i vores rekruttering og vores ledelse. Som leder står Sarah selv på nogle værdier, som matcher vores DNA på fornemmeste vis. Og hun er i høj grad formet af den rejse, hun har været på. Her er tillid et nøgleord. 

 

Kontakt os  Karriere i Danoffice IT

Forskelle gør os bedre

Kan man skabe sig en flot karriere i it-branchen som kvinde, ung mor på 22 år – og ordblind? Og som helt uerfaren på bits og bytes? Det helt korte svar er JA! Her kan du læse en artikel om, hvor vigtigt det er at spotte talentet. At sætte fokus på, at forskellighed gør os bedre. I artiklen udtaler Sarah: ”Kunsten i at sammensætte et team handler om at arbejde med diversitet og få profiler, der kan noget forskelligt, men som sammen kan noget helt unikt”. 

Relaterede stories