• Cloud & Data Platform
  • Danoffice IT
  • HPE
  • Nyhed

Vi sætter en ære i at stå stærkt med vores partnere. Det gode samarbejde handler om at investere gensidigt, og netop derfor er vores mangeårige partnerskab med HPE særligt.

Vi har længe været blandt de førende HPE-partnere, og i dag er samarbejdet forankret globalt. Godt samarbejde skal fejres, og dét gør HPE hvert år, når de afholder deres store HPE Hector Awards. En flot aften, hvor vi naturligvis var med – og tilmed gik hjem med hele fire priser.

HPE’s Hector Awards er kendt for at være storslåede events, hvor stemning og fællesskab er i højsædet, og Hector Awards 2023 var ingen undtagelse. Scenen var sat hos Aller Media, og temaet var det ædle metal, sølv, som prægede eventets rammer og udsmykning. Aftenens vært, Josefine Høgh, sikrede en tryg og energisk afvikling, og ud på aftenen marcherede Copenhagen Drummers ind. En fornøjelig aften med godt show, dejlig mad og glædeligt gensyn med vores dygtige kolleger i branchen!

Fire tunge priser til Danoffice IT

Ved dette års Hector Awards fik vi æren af at gå på scenen fire gange, da vi blev tildelt netop fire tunge awards. Forud for enhver pris ligger hårdt og vedholdende arbejde – og en løbende investering i det gode partnerskab. Derfor sætter vi bestemt pris på awards. Sidste år blev vi tildelt tre styk, så i år var dermed en markering af, at vi ikke har slækket på indsatsen. Det blev til tre priser til os alle i kompagniet, og for tredje år i streg kom en flot, personlig pris også hjem.  

 

Godt netværk og grønnere it

Det var med begejstring, at vi blev kaldt på scenen for at modtage prisen som Årets HPE GreenLake Partner 2023. Sammen med HPE har vi landet store globale kontrakter og skabt store resultater med GreenLake-platformen. En løsning som peger frem i tid, og som vi derfor har lagt kræfter i. Denne pris gives til en partner, som har vækstet deres AAS-forretning mest, og som har kunnet præstere den største HPE GreenLake-omsætning.

Det er velkendt, at vi i Danoffice IT tilbyder tunge kompetencer på Netværk, og at vi i særdeleshed er specialister på HPE Aruba med stærke løsninger i ind- og udland. At vi således blev tildelt prisen som Årets Netværkspartner 2023, var en markering af vores vedholdende arbejde med Aruba.

En stor cadeau til vores Solutions & Services team på Cloud & Data Platform, som dækker disse to områder.

Den store og den tunge

Prisen som Årets Hector er ganske særlig. Den har ekstra bid, som HPE selv formulerer det. Derfor var det da også en stolt Danoffice IT CEO, Lars Baun Jensen, som måtte på scenen og modtage netop Årets HPE Hector 2023. Det er tredje gang i streg, vi bliver tildelt denne pris. En pris, som HPE beskriver således:

Årets Hector er en pris med lidt mere bid i. Hector viser vejen for hele flokken af dygtige partnere, og selv om ulven er både omgængelig og humoristisk, så viser den tænder, hvis konkurrenterne kommer for langt ind på dens territorium ved at øge farten og være udholden. Ligesom ulven løfter vi i flok uden at give køb på vores selvstændige og stolte natur. Vi kan samarbejde, men kan også løbe langt alene for at sikre et godt bytte. Prisen går til den partner, som har den største samlede HPE og Aruba omsætning i FY23

Vi kender vores plads i markedet og vores ansvar, og vi yder vores bedste for at gå forrest. Vi yder vores bedste for at gøre en forskel – for at skabe positiv forandring med vores partnerskab med HPE. Vi er derfor naturligvis glade for at modtage denne pris for tredje gang i streg.

Aftenen tog også en glædelig og personlig drejning, da vores egen datacenterspecialist, og HPE Worldwide Ambassador, Niels Vejrup Pedersen, for tredje år i streg løb med prisen, Årets HPE ”tunge” Dreng 2023. Her hyldes en person for en særlig indsats, en særlig indsigt og særlige resultater. Det er fra HPE’s siden en hyldest og respekt til de personer, som kontinuerlig skærper deres kompetencer og overblik over hele HPE og Aruba’s portefølje, og som er dekoreret med flest certificeringer i partnerprogrammet det forgangne år. Endnu engang godt løbet hjem af Niels – et stort tillykke med prisen.

Tak til alle i vores stærke organisation for at holde det gode partnerskab i live og for at gøre alt dette muligt. Tak til HPE for priserne og for en fantastisk aften.

Relaterede nyheder