• ESG
  • HP
  • Case story

Hvert år deltager vi i HP’s Brainwalk Challenge. En begivenhed, hvor danske HP-partnere kæmper om at gå flest skridt – og det er vigtige skridt.

I samarbejde med organisationen, Plant Et Træ, vil HP plante træer, og jo flere skridt, jo flere træer. Vi er derfor stolte over at kunne fortælle, at Danoffice IT bidrog med flest antal skridt i HP Brainwalk 2023. Skridt, som nu konverteres til ny-plantede træer, der bliver en del af nye skove ved Aarhus. 

 

Mere om Plant Et Træ

7 mio skridt for fremtiden

Ved HP Brainwalk Challenge i 2023 stillede vi med tre hold, ét hvor hver af vores danske lokationer, og hele 55 Danoffice IT-kolleger kridtede skoene og drog afsted. Da konkurrencen sluttede, kunne vi skrive 7.094.120 skridt på tavlen – et antal, som, vekslet til træer, bragte os helt op i trætoppen som den partner med flest plantede træer. Vi fik endda også 6 medarbejdere med i den nationale top-30 for flest skridt, hvor Mikael Winther fra Svendborg kontoret toppede med 477.520 skridt.

Stærkt gået – helt bogstaveligt. 

En fælles indsats

Naturen og biodiversiteten er under pres herhjemme. Vi skal løfte i flok for at ændre dén udvikling, og derfor gør en begivenhed som HP’s Brainwalk også en forskel, fortæller Henriette Normann-Ekegren, ESG Manager i Danoffice IT: ”I Danoffice IT arbejder vi konstant med at forbedre vores aftryk på verden. Vi sætter ind, hvor vi kan – men vi er meget bevidste om, at vi ikke kan klare opgaverne selv – vi skal løfte i flok. Derfor markerer HP’s Brainwalk Challenge sig også som en stærk indsats, hvor vi på tværs af konkurrentforhold går sammen i branchen og faktisk handler sammen”, fortæller hun. 

”I Danoffice IT arbejder vi konstant med at forbedre vores aftryk på verden. Vi sætter ind, hvor vi kan – men vi er meget bevidste om, at vi ikke kan klare opgaverne selv. Vi skal løfte i flok. Derfor markerer HP’s Brainwalk Challenge sig også som en stærk indsats, hvor vi på tværs af konkurrentforhold går sammen i branchen og faktisk handler sammen”.

Henriette Normann-Ekegren, ESG Manager, Danoffice IT

237 grønne håb

I HP’s Brainwalk bliver lidt over 7 millioner skridt vekslet til hele 237 nye træer, som nu alle er plantet. Danoffice IT’s træer er blevet en del af nye anlæg ved Giber Ringvej ved Aarhus. I alt har de danske HP-partnere plantet 1.213 træer via HP Brainwalk 2023, og de sidste træer kom i jorden torsdag d. 26. september 2024 ved en fejring, hvor HP fik selskab af børn fra lokalområdet og af Nicolaj Bang, Rådmand for Teknik & Miljø i Aarhus Kommune. Danoffice IT var naturligvis med, og vi glæder os til at se vores træer vokse og række op i himlen – og ud i fremtiden. 

Tak til HP for initiativet, til vores kolleger i branchen, som var med. Og til vores seje Danoffice IT-kolleger, som var med til at gøre en forskel. Godt gået!

Flere ESG aktiviteter med HP

Lad os kontakte dig